Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-04@13:56:37 GMT

آغاز جنگ جهانی سوم / روبل چقدر قدرت گرفت؟

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۳۶۳۴۰

آغاز جنگ جهانی سوم / روبل چقدر قدرت گرفت؟

جرالد سلنت، تحلیلگر درباره صحت و سقم پرقدرت بودن روبل روسیه اظهار کرد: اگر قیمت انرژی بالا بماند، روبل قدرت می‌گیرد اما اگر قیمت انرژی پایین بیاید، روبل نیز با آن کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرآنلاین، یک کارشناس اقتصادی اخیرا گفته است که با در نظر گرفتن روند طلا، بیت کوین، همه گیری، جنگ اوکراین و روسیه و فدرال رزرو می‌توان گفت جنگ جهانی سوم آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جرالد سلنت گفته است که واقعیتی که همه فراموش می‌کنند این است که همه‌گیری کرونا معیشت صدها میلیون، اگر نگوییم میلیاردها، انسان را نابود کرد. تنها کاری که دولت‌ها برای جلوگیری از آن انجام دادند تزریق بی‌شمار نقدینگی به اقتصاد و بازارهای سهام از طریق طرح های خرید اوراق قرضه و نگه داشتن نرخ های بهره در سیاست نرخ منفی و صفر بود.

جرالد سلنته بیش از 40 سال است که روندها را پیش‌بینی می‌کند تا بتواند "صدایی واضح در دنیای سردرگم" ارائه دهد. Psychology Today گفت: «جرالد سلنته بهترین پیش‌بینی‌کننده روند در کسب‌وکار است».

سلنت در ادامه افزود:‌ اکنون آنها در حال افزایش نرخ بهره هستند و شما شاهد سقوط قیمت کالاها یکی پس از دیگری از ذرت تا پنبه هستید؛ وقتی به قیمت مواد خام از ذرت گرفته تا مس و پنبه و نفت خام نگاه می کنید، قیمت نفت در حال کاهش است. رکود در مواد صنعتی عمده بدترین سه ماهه خود را از سال 2008 به ثبت رسانده است.

دلار رقیبی ندارد

وی در ادامه گفت: دلار رقیبی ندارد؛ به یوان چین نگاه کنید. نسبت بدهی آن‌ها به تولید ناخالص داخلی بیش از 300 است و از طرف دیگر یورو نیز در حال سقوط است چراکه تورم در اروپا به 8.6 درصد رسیده است و یورو به پایین ترین سطح خود از سال 2002 رسیده است. در نتیجه دلار فقط به این دلیل در صدر تجارت است که رقابتی وجود ندارد و فدرال رزرو سریعتر از بقیه نرخ ها را افزایش می دهد.

این تحلیلگر در ادامه در خصوص صحت پرقدرت بودن روبل روسیه؛ گفت: اگر قیمت انرژی بالا بماند، این اتفاق خواهد افتاد. اگر قیمت انرژی پایین بیاید، روبل نیز با آن کاهش می یابد.

تماشاخانه ببینید| تعقیب و گریز گربه دشتی آفریقایی و موش خرمایی/ با یک حرکت اشتباه کار موش خرمایی تمام است ببینید| یوگای خنده در اندونزی؛ بیش از دو هزار نفر با هم خندیدند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اگر قیمت انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۶۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تورم جهانی بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • قیمت طلا به کف رسید؟
  • حج، رزمایش قدرت اسلام در مقابل کفر جهانی است
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • اتفاقات دانشگاه‌های آمریکا نشانه بیداری جهانی است
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به چه معناست؟
  • «وعده صادق» ایران را به عنوان یک قدرت جهانی معرفی کرد